×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

true
true

ویژه های خبری

true
    امروز  دوشنبه - ۱۲ خرداد - ۱۳۹۹  
true
false

به وقت خبر _ ارسلان سالاری، رییس دانشگاه علوم پزشکی گیلان از ابتلای ۲۴ گیلانی به بیماری فصلی فاسیولا خبر داد.
رییس دانشگاه علوم پزشکی استان گفت: بر اساس نتایج مثبت آزمایشگاهی، تاکنون۲۴ نفر در گیلان به این بیماری انگلی مبتلا شده‌اند.

دکتر سالاری مصرف سبزی‌های محلی و فرآورده‌هایی نظیر نمک سبز و زیتون پرورده را که با استفاده از این نوع سبزی ها تهیه می‌شود، از علل ابتلا به این بیماری اعلام کرد

رییس دانشگاه علوم پزشکی گیلان با اشاره به اینکه انگل فاسیولا با شست‌ وشوی سبزی‌ها با محلول‌ها و شوینده‌ها از بین نمی‌رود، گفت: انگل فاسیولا در سبزیجات محلی پخته و یا خشک ‌شده در نور آفتاب از بین می رود

دکترسالاری از مردم خواست قبل ازمصرف فرآورده‌های سبزی محلی، آن را در دمای منفی ۱۸ درجه تا ۳ روز نگهداری و بعد مصرف کنند.

وی درگیر کردن کبد، خارش و تب را از نشانه‌های فرد مبتلا به فاسیولا اعلام کرد و گفت: بیماری انگلی فاسیولا از انسان به انسان منتقل نمی‌شود.

این بیماری از اواخر اردیبهشت تا پایان خرداد و از مهر تا آبان، شیوع می یابد.

true
true
true
true

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

- کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است
- آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد


true